Marcu Prinț a fost introdus din nou în arest după ce a fost depistat în Rădăuți conducând fără permis. El a încercat să fugă de polițiști, dar a fost prins și încătușat


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au fost nevoiți, vineri, să alerge câteva sute de metri după un rădăuțean care obișnuiește să conducă diverse mașini deși nu are permis de conducere.

Astfel, vineri în jurul orei 11:30, polițiștii din Rădăuți l-au identificat la volanul unui Mitsubishi Pajero pe Marcu Prinț, 28 ani, care este cunoscut că nu are permis de conducere, dar care conduce diverse mașini.

Autoturismul a fost blocat în trafic de polițiști care au pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase, iar tânărul a ieșit din mașină și a luat-o la fugă.

După ce a fost urmărit pe jos circa 200 de metri, Marcu Prinț a fost prins, încătușat și dus la sediul Poliției Rădăuți.

La sediul Poliției s-a constatat că tânărul nu are permis și a fost amendat pentru lipsa documentelor, lipsa unei plăcuțe de înmatriculare, lipsă RCA și ITP.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism de o persoană ce nu deține permis de conducere, iar tânărul a fost reținut și introdus în Arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de