Un pensionar sucevean a furat trei sticle cu vin și trei ciocolate dintr-un supermarket din Suceava. El le-a ascuns în spatele pantalonilor și în buzunarele hainei


Intră acum și în grupul de

Un pensionar sucevean este cercetat pentru furt după ce a fost prins că a furat dintr-un supermarket din Suceava trei sticle cu vin și trei ciocolate.

Poliția Suceava a fost sesizată marți după amiaza de dispecerul firmei de pază de la un supermarket din Suceava că un bărbat a furat mai multe bunuri din magazin.

Potrivit cercetărilor, bărbatul, în vârstă de 73 de ani, a luat din interiorul magazinului trei sticle cu vin și trei ciocolate în valoare totală de 170 lei. El le-a ascuns în spatele pantalonilor după curea și în buzunarele de la geacă și a trecut de casele de marcat fără a le achita, dar a fost surprins de agenții de pază.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliție Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor, unde a recunoscut comiterea faptei.

Prejudiciul în valoare 170 lei a fost recuperat în totalitate, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal privind infracțiunea de „furt”.


Intră acum și în grupul de