Bărbat din Crucea, dus direct în arest după ce a fost prins în toiul nopții că a furat patru butelii cu gaz. El a fost depistat în trafic într-un autoturism al cărui șofer susține că l-a luat la ocazie


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reținut, vineri dimineața, un bărbat din Crucea care furase patru butelii cu gaz dintr-un stand pe care l-a spart în comuna Crucea.

Astfel, în jurul orei 1:00,  echipajul de patrulare din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 15 Vatra Dornei a oprit pentru control pe DN 17B pe raza comunei Crucea un autoturism Land Rover condus de un bărbat din Vatra Dornei, având ca pasager un bărbat din Crucea.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului au fost identificate pe locurile din spate două butelii cu gaz, cât și un topor despre care șoferul a afirmat că aparțin pasagerului și că acesta a fost luat la ocazie din centrul comunei Crucea.

Fiind întrebat de proveniența celor două butelii, pasagerul luat la ocazie a spus că le-a furat împreună cu alte două butelii dintr-un stand din centrul comunei Crucea, pe care l-a spart cu un topor ce se afla asupra sa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au găsit și celelalte două butelii.

Având în vedere situația constatată, dar și că bărbatul din Crucea este cercetat și în alt dosar penal aflat în lucru la Poliția Orașului Broșteni pentru comiterea infracțiunilor de ”furt calificat”, ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” precum și ”conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, s-a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore urmând să fie prezentat ulterior la Parchetul de pe lăngă Judecatoria Vatra Dornei.

Prejudiciul cauzat în urma comiterii faptei a fost estimat la valoarea de 1400 de lei care a fost recuperat în totalitate.


Intră acum și în grupul de