Bărbat din Fântânele băut și fără permis prins la volanul unui autoturism fără RCA și ITP valabile


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani din Fântânele este cercetat penal după ce a fost depistat în trafic la volanul unui autoturism deși nu are permis de conducere și era și băut.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, vineri dimineața la ora 01:15, o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a oprit pentru control pe raza localității Fântânele, un autoturism condus de un localnic de 34 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 34 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

De asemeanea polițiștii au constatat faptul că, ITP – ul este expirat din data de 29.12.2021 și poliția RCA din 16.08.2021, motiv pentru care bărbatul de 34 de ani a fost sancționat contravențional.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de