Un sucevean a furat telefonul unei chelnerițe și s-a ascuns apoi în subsolul unui bloc ca să nu fie reperat de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un sucevean este cercetat pentru furt calificat după ce a sustras telefonul unei chelnerițe și apoi s-a ascuns în subsolul unui bloc.

Poliția Municipală Suceava a fost sesizată sâmbătă după amiaza că telefonul unei chelnerițe de la o cafenea din municipiu a fost furat de pe terasa cafenelei.

Chelnerița, o tânără de 23 de ani din Liteni, a ieșit pe terasa din fața intrării în cafenea pentru a fuma și a pus pe un dulap telefonul mobil și pachetul cu țigări, prejudiciul fiind de 1500 de lei.

Ea a stins țigara la scurt timp pentru că în cafenea au început să intre clienți și a mers în cafenea pentru a prelua comenzile de la aceștia, iar după circa 10 minute a revenit pentru a-și luat telefonul și țigările ocazie cu care a constatat că acestea au dispărut.

Polițiștii l-au prins după scurt timp de la sesizare pe autorul furtului, un bărbat de 54 de ani.

Acesta, după ce a furat telefonul mobil de pe terasa cafenelei a plecat pe str. Mărășești, după care s-a ascuns la subsolul unui bloc de pe str. Ion Neculce pentru a nu fi găsit de polițiști urmând ca ulterior să valorifice telefonul.

Bărbatul a fost identificat și interceptat de către organele de poliție într-o boxă a subsolului de la blocul de mai sus, iar în momentul flagrantului telefonul a fost găsit în buzunarul de la pantalonii bărbatului.

Acesta a recunoscut fapta, a declarat că nu are un loc stabil unde locuiește, stând mai mult pe la subsolul blocurilor.

Telefonul sustras marca Samsung a fost predat de polițiști păgubitei, iar hoțul este cercetat pentru „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de