Detaliile accidentului de la Horodnic de Sus: Un autoturism a ajuns pe cupolă după o depășire neregulamentară. Trei copii și o femeie, toți ucraineni, au fost răniți


Intră acum și în grupul de

Trei copii cu vârste de 3, 5 și 7 ani și o femeie de 43 de ani, toți ucraineni, au fost răniți, marți după amiaza într-un accident rutier după ce șoferul mașinii în care se aflau a efectuat o depășire neregulamentară.

Astfe, potrivit cercetărilor polițiștilor, marți în jurul orei 14:00 un bărbat de 62 de ani din Iaslovăț conducea un autoturism Skoda pe DN2E în localitatea Horodnic de Sus, dinspre Marginea spre comuna Voitinel.

La un moment dat, acesta nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism VW Golf condus de un bărbat de 47 de ani din comuna Horodnic de Sus care s-a angajat la efectuarea manevrei de viraj la stânga, fără a se asigura corespunzător, acroșându-l în partea din față.

În urma impactului, autoturismul marca Skoda a fost proiectat pe cupolă în șanțul din partea stângă. 

În urma producerii accidentului, patru persoane, trei copii și o femeie, toți cetățeni ucraineni, care se aflau în autoturismul Skoda au suferit leziuni ușoare, fiind transportate cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava cu policontuzii.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri după care, li s-au recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de