Un bărbat din Mănăstirea Humorului a furat din pădure trei bușteni de molid. Lemnul a fost găsit de polițiști la marginea satului, pe un fânaț


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mănăstirea Humorului au identificat un suspect în cazul furtului a trei bușteni de molid dintr-o pădure, acesta fiind un tânăr de 30 de ani din localitate.

Polițiștii Postului de Poliție Mănăstirea Humorului au fost sesizați, vineri, de pădurarul din cadrul cantonului silvic Lunga din cadrul Ocolului Silvic Gura Humorului, că din parcela Poiana Micului, de pe raza comunei Mănăstirea Humorului, lipsesc arbori de esență molid, ce erau marcați, respectiv circa 12 metri de lemn rotund, fiind sustras probabil în noaptea de joi spre vineri.

Polițiștii au verificat urmele și traseul unde a fost transportat lemnul, iar la o distanță de circa 2 km, la marginea satului Mănăstirea Humorului, pe un teren fânaț, a fost găsit materialul lemnos furat, respectiv trei bușteni de molid în lungime de 4 metri fiecare, lemn ce a fost predat în custodie pădurarului.

În urma continuării cercetărilor și investigațiilor, sâmbătă a fost identificat și autorului furtului de material lemnos, respectiv un tânăr de 30 ani din Mănăstirea Humorului.

Acesta este cercetat acum pentru furt de arbori.


Intră acum și în grupul de