Un bărbat din Dolhasca a murit ștrangulat de mâneca propriei haine care s-a prins într-un aparat electric de tocat coceni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 61 de ani din Dolhasca a murit, marți seara, asfixiat după ce mâneca propriei haine s-a prins într-un aparat electric de tocat coceni și i s-a înfășurat în jurul gâtului.

Potrivit cercetărilor poliției, marți seara, Mihai-Ioan B. de 61 de ani din Dolhasca toca coceni la un aparat electric, iar la un moment dat mâneca de la haina pe care acesta o purta i-a fost prinsă în aparat și i s-a înfășurat în jurul gâtului prinzându-l pe acesta.

Urmare a acestui fapt bărbatul s-a asfixiat.

Soția acestuia a constatat situația după câteva zeci de minute și a sunat la 112, iar un echipaj de ambulanță a declarat decesul acestuia.

Bărbatul avea în jurul gâtului urme de asfixiere, iar până la ajungerea echipajului medical la fața locului, soția acestuia i-a tăiat mâneca înfășurată în jurul gâtului.

În acest caz nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală, urmând a se efectua necropsia pentru stabilirea tuturor condițiilor urmare a cărora a survenit decesul fiind deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de