Un bărbat din Suceava a băut din greșeală soluție de curățat aragazul


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Suceava a fost internat în noaptea de vineri spre sâmbătă în Spitalul Județean Suceava cu arsură chimică după ce a băut din greșeală soluție de curățat aragazul.

Polițiștii suceveni care au cercetat cazul au stabilit că bărbatul, Dumitru H. locuiește împreună cu concubina lui de circa zece ani în cartierul George Enescu din Suceava și consumă în mod frecvent băuturi alcoolice.

În cursul zilei de marți, cei doi au scos soluția dintr-un pulverizator de curățat aragazul și au turnat-o într-o sticlă de 500 ml de la  apă pe care au lăsat-o pe masa din camera garsonierei.

Vineri seara, cei doi au consumat acasă băuturi alcoolice dintr-o sticlă de apă împreună cu un vecin.  După ce vecinul a plecat femeia s-a culcat, iar la un moment dat a fost trezită de concubinul ei care vorbea incoerent.

Acesta i-a spus că din greșeală a băut soluția pentru curățat aragazul ce se afla în sticla de apă, pe masă, ia femeia a sunat la 112 , bărbatul fiind preluat cu o ambulanță și transportat a spital unde a fost diagnosticat cu ingestie voluntară lichid curățare, arsură chimică. 

În acest caz se fac cercetări pentru  vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de