Un bărbat din Moara s-a dezbrăcat și a ieșit în drum după ce s-a certat cu tatăl său. El a fost imobilizat de polițiști și dus la UPU Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Moara a fost internat în Secția de psihiatrie a SJU Suceava după ce vineri după amiaza s-a dezbrăcat și a ieșit în drum după o ceartă cu tatăl său.

Polițiștii SPR 9 Şcheia au fost sesizați, vineri după amiaza, prin 112 că un bărbat se află la locuința de domiciliu din Moara Carp și își agresează tatăl.

Echipajul de poliție a constatat că bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan, l-a lovit cu pumnul pe tatăl său în vârstă de 63 ani în zona capului, provocându-i acestuia leziuni fizice.

În urma acestui incident tatăl a părăsit locuința de domiciliu, iar fiul acestuia s-a dezbrăcat de haine și a ieșit pe drumul public din fața locuinței sale.

Din cauză că bărbatul manifesta tulburări comportamentale polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, ulterior acesta fiind condus la UPU Suceava, ocazie cu care a fost internat la Secția de Psihiatrie.

Tatăl a declarat că nu depune plângere penală pentru violență în familie.


Intră acum și în grupul de