Bărbatul din Dorna Candrenilor care a murit prins sub tractor transporta cu o remorcă resturi de lemn de la un gard pe care îl moderniza


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din comuna Dorna Candrenilor a murit, miercuri după amiaza, după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un teren alunecos și a fost prins sub utilaj.

Secția 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 că un tractor s-a răsturnat peste o persoană în localitatea Poiana Negrii.

Polițiștii care au cercetat evenimentul au stabilit că accidentul s-a produs în afara drumului public pe un teren viran unde a fost identificat răsturnat tractorul agricol sub care era prins corpul lui Ilie U. de 42 ani, din comuna Dorna Candrenilor.

Verificările au evidențiat că proprietarul tractorului transporta cu o remorca atașată tractorului resturi din lemn provenite de la un gard pe care îl moderniza, iar la un moment dat, într-o pantă, din cauza terenului alunecos a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

În urma accidentului conducătorul a fost prins sub atelajul răsturnat, fiindu-i provocate leziuni incompatibile cu viața.  

Personalul medical deplasat la fața locului a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, în urma cărora a fost constatat decesul victimei.

În acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă și urmează să fie efectuată necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.


Intră acum și în grupul de