Acasă Social Bărbatul din Dorna Candrenilor care a murit prins sub tractor transporta cu...

Bărbatul din Dorna Candrenilor care a murit prins sub tractor transporta cu o remorcă resturi de lemn de la un gard pe care îl moderniza


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din comuna Dorna Candrenilor a murit, miercuri după amiaza, după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un teren alunecos și a fost prins sub utilaj.

Secția 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 că un tractor s-a răsturnat peste o persoană în localitatea Poiana Negrii.



Polițiștii care au cercetat evenimentul au stabilit că accidentul s-a produs în afara drumului public pe un teren viran unde a fost identificat răsturnat tractorul agricol sub care era prins corpul lui Ilie U. de 42 ani, din comuna Dorna Candrenilor.

Verificările au evidențiat că proprietarul tractorului transporta cu o remorca atașată tractorului resturi din lemn provenite de la un gard pe care îl moderniza, iar la un moment dat, într-o pantă, din cauza terenului alunecos a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

În urma accidentului conducătorul a fost prins sub atelajul răsturnat, fiindu-i provocate leziuni incompatibile cu viața.  

Personalul medical deplasat la fața locului a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, în urma cărora a fost constatat decesul victimei.

În acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă și urmează să fie efectuată necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version