Trei case din zona cătunului de romi Vuliva, conectate ilegal la rețeaua de alimentare cu energie electrică. Proprietarii sunt cercetați penal


Intră acum și în grupul de

Proprietarii a trei locuințe din cătunul de romi Vuliva sunt cercetați penal după ce s-a constatat că aceștia și-au branșat casele ilegal la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

Polițiștii din Frătăuții Noi au obținut, vineri, informații legate de infracțiuni de furt de curent electric, iar polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești cu sprijinul reprezentanților din cadrul DELGAZ GRID, au desfășurat o activitate de constatare, în zona cătunului de rromi Vuliva, ocazie cu care au fost identificate trei imobile racordate în mod illegal la rețeua de alimentare cu energie electrică, aparținînd DELGAZ GRID.

Aceste imobile nu dețineau contoare de măsurare a consumului de curent electric și nici nu aveau contract încheiat de furnizare/ distribuție a curentului electric.

În acest caz polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea a trei infracțiuni de ”furt de curent electric”, trei infracțiuni de ”executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

Dosarele penale deschise urmează să fie soluționate procedural, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătora Rădăuți.


Intră acum și în grupul de