O tânără rănită și patru autovehicule avariate la Vicovu de Sus într-un accident rutier provocat de un tânăr șofer băut


Intră acum și în grupul de

O tânără de 21 de ani a fost rănită, iar patru autoturisme au fost avariate, duminică seara la Vicovu de Sus în urma unui accident rutier.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică în jurul orei 19:00, un tânăr de 22 ani din orașul Vicovu de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Cernăuţi, pe raza  oraşului Vicovu de Sus având direcția de deplasare dinspre comuna Straja către oraş Vicovu de Sus, în apropierea intersecției cu strada Mihai Eminescu, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către o femeie de 21 ani, din orașul Vicovu de Sus.

După impact, cele două autoturisme implicate în coliziune au fost proiectate în alte două autoturisme parcate.

În urma evenimentului a rezultat  avarierea celor patru autovehicule, precum şi vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto de 21 de ani.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Spitalul Rădăuţi, i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

Conducătorul auto de 22 ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul testării fiind de 0,58mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Spitalul Rădăuţi, i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz se fac cercetări într-un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” şi  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de