Doi răniți la Fântânele după ce o tânără fără permis a pierdut controlul mopedului și a lovit un biciclist


Intră acum și în grupul de

O adolescentă de 15 ani și un bărbat de 46 de ani din satul Bănești din comuna Fântânele au fost răniți, duminică, într-un accident produs de o localnică de 21 de ani.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică, în jurul orei 13:35, tânăra de 21 ani din Fîntînele, fără permis de conducere, a condus un moped pe un drum comunal neclasificat, în interiorul localității Bănești, având direcția de deplasare Fîntînele spre Bănești.

La un moment dat aceasa pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de către  un bărbat de 46 ani din satul Bănești.   

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a biciclistului precum și a unei pasagere de pe moped, în vârstă de 15 ani, din satul Bănești.

Conducătoarea mopedului a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de