Un bărbat din Frumosu a murit în pădure după ce a fost lovit în cap de un fag în timp ce el fasona un molid


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 50 de ani din Frumosu a murit, luni, în pădure în timp ce fasona un molid cu ajutorul unui motoferăstrău mecanic.

Accidentul s-a produs în cantonul silvic Dobrița din satul Molid, iar bărbatul era angajat al unei firme de exploatare a materialului lemnos.

Bărbatul, Grigore C., a fost declarat decedat de către personalul de pe ambulanță sosit la fața locului, decesul survenind ca urmare a faptului că un arbore specia fag s-a dezrădăcinat în timp ce acesta fasona cu motofierăstrăul mecanic un alt arbore din specia molid, tăiat în mod legal cu puțin timp în urmă, căzând peste acesta, lovindu-l puternic la nivelul capului.

Crengile arborelui i-au smuls casca pe care o avea pe cap ca măsură de protecție, iar ulterior un ciot al fagului l-a lovit puternic în cap și bărbatul a căzut la pământ inconștient.

În acest caz lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă ( moarte suspectă ), neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


Intră acum și în grupul de