Acasă Social Un bărbat din Frumosu a murit în pădure după ce a fost...

Un bărbat din Frumosu a murit în pădure după ce a fost lovit în cap de un fag în timp ce el fasona un molid


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 50 de ani din Frumosu a murit, luni, în pădure în timp ce fasona un molid cu ajutorul unui motoferăstrău mecanic.

Accidentul s-a produs în cantonul silvic Dobrița din satul Molid, iar bărbatul era angajat al unei firme de exploatare a materialului lemnos.



Bărbatul, Grigore C., a fost declarat decedat de către personalul de pe ambulanță sosit la fața locului, decesul survenind ca urmare a faptului că un arbore specia fag s-a dezrădăcinat în timp ce acesta fasona cu motofierăstrăul mecanic un alt arbore din specia molid, tăiat în mod legal cu puțin timp în urmă, căzând peste acesta, lovindu-l puternic la nivelul capului.

Crengile arborelui i-au smuls casca pe care o avea pe cap ca măsură de protecție, iar ulterior un ciot al fagului l-a lovit puternic în cap și bărbatul a căzut la pământ inconștient.

În acest caz lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă ( moarte suspectă ), neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version