Polițiști la pândă în plină noapte la Vulturești: Patru bărbați prinși la furat de cablu de telefonie


Intră acum și în grupul de

Patru bărbați au fost prinși în noaptea de miercuri spre joi în timp ce se pregăteau să fure cablu de telefonie la ieșirea din satul Merești.

Astfel, polițiștii din Vulturești au avut informații că patru bărbați suspecți având un autoturism înmatriculat în județul Botoșani se află în apropierea rețelei telefonice din vecinătatea drumului comunal Merești-Udești.

În aceste condiții, polițiștii SPR 12 Preutești au efectuat o pândă în vecinătatea drumului public, ocazie cu care au depistat la orele 01:20 trei bărbați, doi din comuna botoșăneană Tudora și unul din Dolhasca.

Aceștia au recunoscut că au venit în zonă pentru a sustrage cablu telefonic și le-au arătat polițiștilor, la ieșirea din satul Merești locul unde au tăiat cablul pentru a-l sustrage.

Polițiștii au stabilit că cei trei veniseră pe raza comunei Vulturești însoțiți de un al patrulea bărbat care  îi aștepta cu un autovehicul, acesta fiind găsit de polițiștii din cadrul SPR 2 Ipotești pe raza localității Udești.

Toți patru au fost duși la sediul poliției și sunt cercetați pentru „tentativă la infracțiunea de furt calificat”, iar față de cel care îi aștepta în mașină a fost deschis dosar penal la regimul circulației rutiere .


Intră acum și în grupul de