O femeie din Pojorâta a fost amendată cu 4.500 de lei după ce a făcut scandal că a fost dată afară dintr-un bar, iar un bărbat care a lovit-o peste față este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

O femeie din Pojorâta a fost amendată, duminică seara, cu 4500 de lei după ce a făcut scandal pentru că a fost dată afară dintr-un bar, iar un bărbat care a plesnit-o peste față este cercetat penal pentru lovire.

Astfel, duminică seara, o femeie C. V., aflată în stare vădită de ebrietate a intrat într-un bar din și a comandat o bere la halbă.

Întrucât aceasta a adoptat un comportament deviant și agresiv verbal și fizic față de angajatul barului și ceilalți consumatori  a fost invitată să plece, i s-a scos bicicleta în afara curții barului, dar acesta a refuzat să părăsească localul fiind escortată de barman și un consumator care a lovit-o pe femeie cu palma peste față spunând că gestul său a fost o ieșire necontrolată din cauza expresiilor și cuvintelor jignitoare adresate lui și familiei sale de femeie.

Cu ocazia intervenției, care s-a desfășurat în stradă, femeia a continuat să adreseze cuvinte jignitoare celorlalte persoane prezente.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii  de lovire față de bărbatul care a lovit-o peste față.

Femeia a fost sancționată pentru apelarea abuzivă a numărului unic pentru urgențe 112 cu amendă în cuantum de 2.000 lei, provocarea de scandal în local public, cu amendă în valoare de 1.000 lei, refuzul consumatorului de a părăsi localul public cu amendă de 500 lei și adresarea de cuvinte și expresii jignitoare cu ocazia intervenției lucrătorilor de poliție cu amendă în valoare de 1.000 lei.


Intră acum și în grupul de