Un bărbat din Vatra Dornei a căzut cu un scuter electric într-un pârâu și a suferit răni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 64 de ani din Vatra Dornei a suferit răni după ce a căzut cu un scuter electric de la peste doi metri înălțime într-un pârâu.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, bărbatul care conducea un scuter pe strada Chiliei din municipiul Vatra Dornei, din direcția Foresta către Argestru, având intenția de a vira la dreapta pentru a intra pe strada Căprioarei, pe fondul vitezei neadaptate nu s-a încadrat corespunzător drumului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin stânga căzând la o diferență de nivel de aproximativ 2,6 m în albia pârâului Căprioarei.

În urma evenimentului bărbatul a fost rănit ușor, fiind transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit ca diagnostic traumatism bazin și traumatism genunchi bilateral.

Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite din accident, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, s-a constatat faptul că bărbatul suferă de epilepsie. 

În continuarea cercetărilor, polițiștii s-au deplasat la domiciliul acestuia, pentru a verifica documentele vehiculului, ocazie cu care au constatat că acesta face parte din categoria trotinetelor electrice și nu se supune înmatriculării sau înregistrării, iar conducătorul acestuia, nu este obligat să dețină permis de conducere.


Intră acum și în grupul de