Mercedes de lux furat din Olanda, găsit de polițiștii de frontieră într-o parcare din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un autoturism de lux în valoare de peste 35.000 de euro semnalat furat din Olanda, a fost depistat de poliţiştii de frontieră suceveni

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava în cursul zilei de marți Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava a desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

Astfel, în jurul orei 18.30, un echipaj al poliției de frontieră a identificat într-o parcare de pe raza municipiului Suceava, un autoturism marca Mercedes-Benz. Acesta aparţinea unei femei de în vârstă de 33 ani, domiciliată pe raza judeţului Suceava.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul, fabricat în anul 2016, figurează ca fiind furat, alertă introdusă de către autoritățile olandeze din data de 14 februarie a.c.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de 175.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de