O fetiță de patru ani s-a rătăcit în Păduricea Zamca după ce, jucându-se cu sora ei, s-a îndepărtat de mamă. Polițiștii au găsit-o nevătămată după o oră


Intră acum și în grupul de

O fetiță de patru ani a fost găsită de echipe de căutare ale poliției, marți seara, la o oră după ce mama ei a semnalat dispariția copilului care s-a rătăcit în Păduricea Zamca după ce s-a îndepărtat de mamă când se juca cu sora ei în vârstă de cinci ani.

Polițiștii au stabilit că o femeie însărcinată împreună cu cele două fiice ale sale cu vârste de patru și cinci ani au mers marți seara în jurul orei 20.00 la un restaurant de pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

După ce au cumpărat mai multe produse, cele trei au mers pe jos pe aleea ce duce spre comuna Șcheia, aflată în laterala Pădurii Zamca din zona ”Cartodrom”.

La un moment dat, cele două fete au început să se joace și să alerge pe lângă mama lor, iar din joacă au ajuns în interiorul pădurii.

Mama le-a strigat, dar doar fata de cinci ani a revenit.

Atât din cauză că e însărcinată, dar și pentru că zona este cu denivelări, femeie nu a putut intra în pădure după fiica ei  și doar a strigat-o de mai multe ori.

Văzând că aceasta nu răspunde, femeia a sunat la 112  și a solicitat sprijin din partea poliției.

Poliția Municipiului Suceava a constituit imediat mai multe echipe de căutare care au început căutarea fetei care a fost găsită în jurul orei 21: 30 pe strada Mărăști.

Pe perioada cât a fost căutată fata nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiindu-i totodată verificată starea de sănătate de către un echipaj SMURD, aceasta fiind în parametri normali.


Intră acum și în grupul de