Un bărbat din Mironu care a venit beat să lucreze în folosul comunității a căzut de pe mașina de gunoi și s-a lovit


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Mironu a căzut, joi, de pe mașina de gunoi și s-a lovit.

Potrivit verificărilor polițiștilor, bărbatul care a căzut de pe mașina de gunoi a fost găsit acasă fiind sub influența băuturilor alcoolice.

El a declarat că joi în jurul orelor 12:00, având de efectuat ore de muncă în cadrul Primăriei comunei Valea Moldovei, pentru obținerea ajutorului social, s-a deplasat în zona autoutilitarei marca MAN, cu care se transportă gunoiul menajer de pe raza localității, iar în timp ce aceasta staționa pentru încărcarea deșeurilor, s-a urcat în caroseria autoutilitarei și deoarece era sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

Ulterior bărbatul a plecat acasă unde a solicitat un echipaj de ambulanță, dar apoi a refuzat să fie transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au luat legătura cu conducerea Primăriei Valea Moldovei fiind informați că bărbatul respectiv s-a prezentat la primărie pentru a efectua ore de muncă, însă văzând că este sub influența alcoolului, i s-a transmis că nu va presta această activitate și că poate să plece la domiciliul său.

Bărbatul a fost testat cu etilotestul rezultând o alcoolemie 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de