Jandarmeria Suceava va institui măsuri de ordine și culoare speciale de acces la sărbătorirea Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava


Intră acum și în grupul de

Cu prilejul Sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava, jandarmii suceveni vor asigura în perioada 1-3 iunie măsurile de ordine publică și siguranța cetățenilor care vor participa la manifestările religioase ce vor avea loc la Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava.

Astfel, pentru a veni în sprijinul celor prezenți la această importantă sărbătoare religioasă, se vor institui dispozitive de ordine și siguranță publică și culoare speciale de acces, în scopul creării unor condiții optime de desfășurare a slujbelor religioase, astfel încât să fie respectate regulile stabilite în comun cu organizatorul și să fie evitate aglomerările de persoane sau alte incidente.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment, Jandarmeria Suceava face următoarele recomandări:

– cei prezenţi să manifeste răbdare şi să adopte un comportament civilizat;

– să respecte indicaţiile jandarmilor și regulile organizatorilor;

– să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.);

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, să solicite ajutorul jandarmilor aflaţi în apropiere.

„Facem apel către toți credincioșii care aleg să participe la acest eveniment să fie responsabili și îi asigurăm că siguranța lor sunt prioritatea noastră”, a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava.


Intră acum și în grupul de