Un tânăr din Vadu Moldovei a murit electrocutat când a conectat aparatul de sudură la rețeaua de curent electric printr-un prelungitor


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani din Vadu Moldovei a murit electrocutat, miercuri după amiaza, când urma să-și ajute un vecin să sudeze mai multe bare metalice la acoperișul unei hale aflate în construcție.

Un echipaj de poliție care a fost sesizat prin 112 de situație a stabilit că miercuri după amiaza tânărul de 24 de ani din satul Cămârzani din comuna Vadu Moldovei a mers la locuința vecinului său unde urma să îl ajute pe acesta să sudeze niște bare metalice la acoperișul unei hale aflate în construcție.

În momentul în care tânărul de 24 de ani a conectat aparatul de sudură pe care îl deținea la rețeaua de curent electric 220V, printr-un prelungitor, a leșinat și a căzut inconștient, de față fiind și vecinul său  care a apelat 112, solicitând intervenția unui echipaj al ambulanței.

Cele două echipaje ale SAJ Suceava, care au fost prezente la fața locului, au efectuat manevre de resuscitare însă fără răspuns, fiind declarat decesul tânărului.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „ucidere din culpă” ce va fi solutionat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Vadu Moldovei.


Intră acum și în grupul de