Trei mașini avariate pe strada prof. Leca Morariu din Suceava de un șofer băut


Intră acum și în grupul de

Trei mașini au fost avariate, în noaptea de miercuri spre joi, în municipiul Suceava de un șofer băut.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi dimineața la orele 00:50, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe strada Prof Leca Morariu din localitate  a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto pare a fi sub influența băuturilor alcoolice .

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Prof. Leca Morariu, în dreptul unui imobil, un localnic a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, care, din impact,  a ricoșat într-un alt autoturism parcat.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea determinării alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de