Un sucevean a fost reținut pentru omor după ce, la beție, a tăiat cu cutter gâtul unui bărbat


Intră acum și în grupul de

Procurorii Parchetului Tribunalului Suceava au anunțat că au dispus, vineri, reținerea unui bărbat acuzat de omor.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru o faptă comisă în seara de 1 iunie în jurul orei 22:20.

Anchetatorii arată că pe fondul consumului în exces de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, acesta ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui bărbat, aplicându-i mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător (cutter)  într-o zonă vitală a corpului ( zona gâtului ) cauzându-i leziuni grave care în scurt timp au condus la decesul acestuia.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, arată Parchetul Tribunalului Suceava.

„Având în vedere stadiul anchetei penale, care se află în derulare, nu pot fi furnizate la acest moment alte informaţii referitoare la această cauză, însă, pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică”, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de