Detaliile accidentului de la Ilișești: Un șofer a intrat cu mașina în spatele unui autoturism al cărui șofer intenționa să vireze la stânga


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită, duminică după amiaza, în Ilișești, într-un accident rutier.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, duminică în jurul orelor 17:40 un bărbat de 53 de ani din comuna Bălăceana, în timp ce se deplasa cu autoturismul marca Volkswagen Bora  pe D.N. 17, în interiorul comunei Ilișești din direcția Păltinoasa către centrul comunei Ilișești, în timp ce intenționa să efectueze viraj la stanga către comuna Bălăceana, a fost lovit din spate de un autoturism Volkswagen Golf condus un bărbat care circula din aceeași direcție.

În urma impactului, a rezultat vătămarea ușoară a șoferului din Volkswagen Bora  care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde a fost diagnosticat preliminar cu ”contuzie umăr stâng”.

Șoferii celor două autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Șoferul care a lovit mașina din față a fost sancționat cu amendă în valoare de 580 lei și 3 puncte penalizare.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de