Detaliile accidentului de la Volovăț: Femeia aflată la volan a intrat pe contrasens și a lovit un cap de pod având alte preocupări în timp ce conducea mașina


Intră acum și în grupul de

O fetiță de 9 luni și o alta de 5 ani precum și o femeie de 39 de ani din Volovăț au fost rănite luni după amiaza după ce s-au răsturnat cu mașina.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, luni în jurul orei 18:00 o femeie de 39 de ani din Volovăț care conducea un autoturism  VW POLO pe DC neclasificat din comuna Volovăț, având ca pasageri două fete de 5 și 9 luni, a pierdut controlul asupra autoturismului, a lovit un cap de pod de pe sensul opus de mers, iar din impact autoturismul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor trei persoane din autoturism care au fost transportate la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că vinovăția producerii accidentului rutier aparține șoferiței care a efectuat activități de natură a-i distrage în mod periculos atenția în timpul deplasării, a pătruns pe sensul opus de mers, lovind un cap de pod, după care s-a răsturnat în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.   


Intră acum și în grupul de