Un bărbat beat din Păltinoasa s-a răsturnat cu mașina și a rupt și indicatorul rutier „Sfârșitul tuturor restricțiilor”. Acesta avea o alcoolemie record de 3,38 mg/l în sânge


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 47 de ani din Păltinoasa care a condus beat un autoturism având o alcoolemie de 3,38 mg/l a fost plasat, joi, sub control judiciar de Judecătoria Gura Humorului.

Potrivit anchetei, marți, 7 iunie 2022, în jurul orei 16:00, Vasile C. de 47 ani din Păltinoasa a condus un autoturism VW Sharan, pe DN 2E, în interiorul localităţii Capu Codrului către Păltionasa.

După ce a efectuat o curbă la stânga acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă de pe celălalt sens de mers și s-a răsturnat pe partea dreaptă cu autoturismul, în urma impactului fiind smuls și un stâlp pe care era montat indicatorul rutier temporar „Sfârșitul tuturor restricțiilor” fără a rezulta victime omenești.

La testarea cu aparatul etilometru rezultatul a fost de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar conform buletinului de analiză emis de S.M.L. Suceava rezultatul alcoolemiei a fost de 3,38 g‰ alcool în sânge (prima mostră), respectiv 3,11 g‰  alcool în sânge (a doua mostră).

Bărbatul a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore și a fost prezentat, joi, Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă, dar instanța a respins propunerea și a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.


Intră acum și în grupul de