Pieton rănit grav la Bălăceana de un șofer băut care a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a condus băut un autoturism, a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului.

Potrivit Poliției Suceava, luni seara în jurul orelor 20:00, un bărbat Daniel V. a condus un autoturism Audi A4, pe D.J. 178, în interiorul localității Bălăceana dinspre Humoreni spre centrul localității, zonă de drum unde a pătruns pe sensul opus de mers și a acroșat un pieton.

În urma accidentului rutier pietonul a fost rănit grav, iar șoferul a părăsit locul accidentului.

Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, iar în urma investigaţiilor medicale, acesteia i s-a stabilit diagnosticul de contuzionat prin accident rutier și a rămas internat în spital.

Șoferul a fost identificat ulterior și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool în aerul expirat. Ulterior acestuia i  s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava pentru „vătămare corporală din culpă”,   „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” .


Intră acum și în grupul de