Un tânăr din Botoșana a sunat la poliție și a cerut să fie oprit în trafic pentru că s-a suit beat la volan. El a fost depistat în Solca


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din Botoșana a solicitat, luni seara, prin 112 să fie oprit de poliție pentru că s-a certat cu părinții și s-a suit beat la volanul autoturismului marca BMW.

O echipă operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Rădăuți, s-a deplasat la locul indicat, iar când au ajuns pe str. Tomșa Vodă, din  Solca, în dreptul unui local, au identificat pe banda de pe sensul opus un autoturism care era pornit cu luminile de avarie în funcțiune.

La volanul autoturismului a fost identificat tânărul de 23 ani din Botoșana care se afla în mod vizibil sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost testat la fața locului cu aparatul etilometru rezultatul indicând valoare de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, la fața locului acesta a declarat faptul că în urma unor discuții în contradictoriu cu părinții acesta a plecat de la domiciliul din Botoșana la volanul autoturismului marca BMW deplasându-se la un bar unde a consumat băuturi alcoolice, iar ulterior de la bar s-a deplasat în locul în care a fost identificat, unde a oprit și a apelat  112 solicitând un echipaj de poliție.

Tânărului i s-a adus la cunoștință faptul că până la definitivarea cercetărilor nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În acest caz se efectuează cercetări pentru  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de