Accidentul din intersecția de la Primăria Suceava a fost generat de o șoferiță care nu a respectat culoarea roșie a semaforului


Intră acum și în grupul de

Accidentul cu o persoană rănită produs marți în intersecția de la Primăria Suceava a fost generat de o șoferiță care nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți la ora 11:45, o femeie de 32 de ani din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Audi A6, pe Bulevardul 1 Mai municipiu Suceava, din direcția str. Ștefan cel Mare către Spitalul Județean de Urgență Suceava,  la intersecția cu str. Universității  din mun. Suceava, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen Golf condus de o femeie de 46 ani din municipiul Suceava,  care se deplasa din direcția str. Universității, I.S.U Suceava, către bulevardul 1 Mai și a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, fără să acorde prioritate de trecere.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței de 46 de ani care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Uregnță ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Acesta a fost diagnosticată preliminar cu ” contuzie ușoară prin accident rutier ”.

Conducătoarele celor două autovehicule au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de