Acasă Social Accidentul din intersecția de la Primăria Suceava a fost generat de o...

Accidentul din intersecția de la Primăria Suceava a fost generat de o șoferiță care nu a respectat culoarea roșie a semaforului


Intră acum și în grupul de

Accidentul cu o persoană rănită produs marți în intersecția de la Primăria Suceava a fost generat de o șoferiță care nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți la ora 11:45, o femeie de 32 de ani din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Audi A6, pe Bulevardul 1 Mai municipiu Suceava, din direcția str. Ștefan cel Mare către Spitalul Județean de Urgență Suceava,  la intersecția cu str. Universității  din mun. Suceava, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen Golf condus de o femeie de 46 ani din municipiul Suceava,  care se deplasa din direcția str. Universității, I.S.U Suceava, către bulevardul 1 Mai și a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, fără să acorde prioritate de trecere.



În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței de 46 de ani care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Uregnță ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Acesta a fost diagnosticată preliminar cu ” contuzie ușoară prin accident rutier ”.

Conducătoarele celor două autovehicule au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version