O femeie a fost lovită de un autoturism condus de o altă femeie la Pojorâta. Un amic al șoferiței a mutat mașina după accident


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia după un accident produs sâmbătă seara la Pojorâta.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara la orele 20:00, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DJ 175, pe raza comunei Pojorâta,  s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

În urma cercetărilor s-a stabilit că o femeie din orașul botoșănean Flămânzi care circula în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea DJ 175, fiind acroșată de autoturismul condus de către o femeie din Municipiul Câmpulung Moldovenesc.

După producerea accidentului, la circa 10 minute, un bărbat din comuna Fundu Moldovei, cunoștință a conducătoarei auto, ajuns la fața locului, s-a urcat la volanul autoturismului implicat și l-a condus circa 15 metri schimbând poziția acestuia, modificând astfel starea locului accidentului.

 Femeia accidentată a fost preluată de un echipaj al Ambulanței Câmpulung Moldovenesc fiind transportată la Spitalul municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Conducătoarea autoturismului  implicat a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.         În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”


Intră acum și în grupul de