Un bărbat a fost sancționat după ce a reclamat că i-au fost furați 46 de baloți de paie de pe câmp. Acesta a pus poliția pe drumuri pentru că uitase pe ce tarla lăsase baloții


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost sancționat contravențional după ce a reclamat că i-au fost furați 46 de baloți de paie de pe câmp, iar polițiștii i-au găsit la circa 500 de metri de locul indicat de proprietar care a recunoscut că a făcut o confuzie din cauză că era băut.

Polițiștii din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei, au fost sesizați, sâmbătă seara, prin 112 despre un furt de baloți de pe câmp.

Reclamantul a spus că sâmbătă între orele 17:00-18:00 a mers la un teren în suprafață de 2500 m.p. situat în extravilanul satului Fântâna Mare, unde a îmbalotat 46 baloți de fân.

Ulterior, acesta s-a deplasat în comună pentru a căuta un mijloc de transport, iar când a revenit pentru a încărca baloții, a constat faptul că aceștia au fost sustrași de pe teren de persoane necunoscute.

 Polițiștii au făcut imediat verificări și căutări pe raza comunei Fântâna Mare și Baia, însă nu au obținut date în acest caz, dar ulterior patrula din cadrul S.P.R.1 Vadu Moldovei, a continuat verificările în zona terenului aparținând reclamantului, ocazie cu care, la o distanță de aproximativ 500 metri , a fost identificat un teren poziționat paralel, față de cel indicat inițial, având aproximativ aceleași dimensiuni, ocazie cu care au fost identificați un număr de 46 de baloți.

Bărbatul a fost contactat telefonic și s-a prezentat la terenul identificat unde a declarat că terenul îi aparține și a făcut o confuzie pe fondul consumului de alcool din timpul zilei precedente.

În acest caz dosarul de furt va fi clasat, iar reclamantul sancționat contravențional.


Intră acum și în grupul de