O femeie și fiica ei, rănite după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod la Cornu Luncii și s-a răsturnat în șanț


Intră acum și în grupul de
Imagine ilustrativă

O femeie de 51 de ani și fiica ei de 15 ani au fost rănite, duminică, într-un accident rutier produs în localitatea Brăiești din comuna Cornu Luncii.

Astfel, un bărbat de 51 de ani din Tulcea în timp ce conducea un autoturism VW Jetta pe D.N.2E din direcția Cornu Luncii către Gura Humorului, în localitatea Brăiești din comuna Cornu Luncii nu a adaptat viteza în mod corespunzător într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod din beton.

Autoturismul s-a răsturnat în șanțul din partea stângă în urma impactului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 51 ani și a unei fete de 15 ani, care au fost transportate cu ambulanța  la Spitalul județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l în aerul expirat și i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.      

În acest caz s-a deschis dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de