Un ucrainean la volanul unui camion a fost depistat cu permis de conducere fals în PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat, în PTF Siret, un tânăr ucrainean care conducea un camion având permisul de conducere fals.

Astfel, potrivit Poliției de Frontieră Suceava, în cursul nopţii trecute, în jurul orei 00:15, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în România, un  cetăţean ucrainean, în vârstă de 21 de ani, conducând un autocamion marca DAF, înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, la solicitarea polițiștilor de frontieră,  bărbatul a prezentat şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor ucrainene.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că permisul de conducere prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

În acest caz, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere.


Intră acum și în grupul de