Un rănit pe DN 2 între Suceava și Pătrăuți după ce un șofer băut a intrat în depășirea unui autovehicul al cărui șofer s-a angajat într-o altă depășire


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost rănit, marți, pe DN 2 în urma unui accident rutier produs între Suceava și Pătrăuți după ce un șofer băut a intrat în depășirea unui autovehicul al cărui șofer s-a angajat la rândul său în depășire din cauză că nu s-a asigurat.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, marți, în jurul orelor 07:45, un bărbat din municipiul Suceava conducea un autoturism Peugeot pe DN 2, din direcția Suceava spre comuna Pătrăuți și s-a angajat în depășirea unui autovehiculul Iveco, condus de un bărbat din Suceava, care, la rândul său, fără a se asigura corespunzător, s-a angajat în depășirea unui autovehicul ce circula în fața sa în aceeași direcție.

În aceste împrejurări, cele două autovehicule angajate în depășire, au efectuat această manevră, iar conducătorul autoturismului Peugeot a pierdut controlul volanului, iar în momentul în care a reintrat pe banda sa de circulație a fost lovit de către conducătorul autovehiculului Iveco, fiind proiectat în decor, în afara părții carosabile.

În urma accidentului, șoferul din Iveco a suferit leziuni traumatice fiind preluată de către un echipaj medical de ambulanță și transportată la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență “ Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticat cu ”contuzie coloană dorso-lombară, plagă cotuză cot drept” .

Șoferul din Peugeot a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celuilalt conducător auto rezultatul a fost negativ.

În acest caz se fac cercetări penale pentru „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de