Un adolescent din Suceava a tăiat cablurile de alimentare ale unui semafor pentru că lumina îi reflecta direct în ferestre și îl deranja


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârstă de 16 ani din municipiul Suceava a fost identificat drept autor al distrugerii unui sistem de semaforizare de la intersecția străzii Zorilor cu bulevardul George Enescu.

Astfel, polițiștii au continuat cercetările privind comiterea infracțiunii de „distrugere”, constând în aceea că în noaptea de 06/07.06.2022, privind secționarea a patru cabluri de alimentare a unui semafor și au fost secționate și alte cabluri de telefonie și internet.

În urma activităților investigativ operative, efectuate de către polițiștii BIC, s-a stabilit faptul că persoana care a secționat cablurile de alimentare a semaforului poziționat la intersecția străzii Zorilor cu bld. George Enescu, la 07.06.2022, la ora 01.28, este un adolescent de 16 ani din Suceava.

Cu ocazia audierii s-a stabilit că acesta locuiește pe bld. George Enescu din Suceava iar ferestrele de la locuința sa sunt poziționate spre bulevard.

Totodată, unghiul fasciculului luminos ce provenea de la ledurile semaforului situat la intersecția străzilor Zorilor cu bld. George Enescu,  reflectau direct în ferestre imobilului unde locuiește tânărul. Din acest motiv acesta, a recurs la gestul de a secționa alimentarea semaforului.

În acest caz cercetările sunt continuate de polițiștii BIC Suceava.


Intră acum și în grupul de