Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite în urma accidentului de la Brăiești. Din cauza vitezei șoferul a pierdut controlul mașinii și a lovit un cap de pod


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 47 de ani a murit, iar alte patru persoane între care și doi copii au fost rănite în urma accidentului de vineri dimineața din Brăiești.

Potrivit cercetărilor polițiștilor din cadrul Compartimentului Rutier, un bărbat de 47 de ani din Republica Moldova a condus, vineri, în jurul orei 10:00 un autoturism VW înmatriculat în Germania, pe D.N 2E, în afara localității Brăiești din comuna Cornu Luncii.

Acesta,  într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un cap de pod situat pe sensul opus de mers.

În urma accidentului a rezultat decesul unui bărbat de 46 ani din București, pasager în autoturism și vătămarea corporală a șoferului care a suferit „TCC, contuzie toraco-abdominală, contuzie glezna dreaptă, escoriații multiple”, o femeie de 38 de ani din București, pasageră în autoturism,  ce a suferit ”TCC, contuzie umăr drept”, o fetiță de 7 ani din București, pasageră în autoturism,  care a suferit ”traumatism prin accident rutier, TCF, fractură braț stâng” și un băiat de 5 ani din București, pasager în autoturism,  care a suferit „contuzii accident rutier, fractură mediană clavică dreapta”.

Toți cei cinci au fost transportați cu ambulanțele la SJU Suceava unde bărbatul de 46 de ani a murit, iar ceilalți patru au rămas internați.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l în aerul expirat și i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.      

 Vinovat de producerea accidentului se face șoferul care nu a adaptat viteza în mod corespunzător și a pierdut controlul asupra direcției de mers.


Intră acum și în grupul de