Un bărbat a fost înjunghiat mortal în urma unei altercații în parcarea unui centru comercial din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 37 de ani din județul Iași a fost înjunghiat mortal, vineri seara, în urma unei altercații care s-a produs în parcarea unui centru comercial din Suceava.

Conflictul a izbucnit vineri seara între două persoane de etnie rromă și personalul angajat care deservea un carusel din zona de distracție a centrului comercial.

Potrivit cercetărilor polițiștilor doi angajați, un bărbat de 37 ani din satul Bogdănești, comuna Horlești, județul Iași și un altul din municipiul Huși, județul Vaslui, au intrat într-o altercație fizică cu un bărbat tot de etnie romă.

La un moment dat, după ce și-au aplicat lovituri reciproc, bărbatul necunoscut a încercat să fugă însă a fost urmărit de cei doi angajați.

Încercând să scape, bărbatul urmărit a scos un cuțit și a lovit la întâmplare, atingându-l în zona pieptului pe bărbatul de 37 de ani, iar pe celălalt în zona brațului drept și i-a provocat o plagă superficială.

Ambele victime au fost transportate la UPU Suceava, în cazul celui de 37 de ani fiind pronunțat ulterior decesul.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii Poliției Municipiului Suceava și cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Suceava l-au identificat pe autor, acesta fiind un tânăr de 26 ani din comuna Șcheia.

Acesta a fost preluat în custodia polițiștilor, iar  întrucât prezenta leziuni ca urmare a conflictului a fost transportat la UPU Suceava pentru acordare de îngrijiri de specialitate.

Ulterior agresorul a fost reținut pentru 24 de ore urmând să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru dispunerea de măsuri procesuale pentru omor.


Intră acum și în grupul de