O fetiță de 7 ani a fost rănită la Siret după ce mașina în care se afla a lovit un cap de pod. Șoferul mașinii era băut


Intră acum și în grupul de

O fetiță de 7 ani  din Siret a fost rănită în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce mașina în care se afla a intrat într-un cap de pod.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă dimineața, în jurul orei 00:35, un bărbat de 30 ani, din Siret, conducea autoturismul pe str. Ștefan Petriceicu Vodă, din localitate, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, iar apoi a intrat într-un cap de pod.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față, respectiv a unei minore de 7 ani, localnică.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul de boli cronice Siret unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice ” și ,,Vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de lucrătorii Formațiunii Rutiere Siret.


Intră acum și în grupul de