Un tânăr din Bosanci a ajuns în arest pentru că a condus fără permis o motocicletă cu numere false de înmatriculare. Acesta fusese implicat într-un accident rutier la intrarea în Suceava


Intră acum și în grupul de
foto ilustrativă

Un tânăr bosâncean a fost reținut, sâmbătă seara, după ce a fost implicat într-un accident rutier la intrarea în municipiul Suceava, iar polițiștii au constatat că acesta nu are permis și conducea o motocicletă cu număr fals de înmatriculare.

Potrivit Poliției Suceava, sâmbătă seara, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava – Biroul Rutier, fiind de serviciu de controlul şi supravegherea  traficului rutier pe raza municipiului Suceava, pe str. Sofia Vicoveanca , a observat un autoturismul VW și o motocicletă Honda, pe marginea drumului în fața unui hotel cu avarii importante la caroserie.

Polițiștii au stabilit că șoferul autoturismului, un bărbat din Rădăuți, a condus mașina dinspre Suceava către Cumpărătura, și a efectuat virajul la stânga înspre parcarea unui hotel fără a acorda prioritate de trecere unui tânăr de 26 e ani din Bosanci care conducea o motocicletă neînmatriculată și cu număr fals și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie, din direcția Cumpărătura către Suceava.

 Ambii conducători de vehicule au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind de  0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru  conducătorul autoturismului și negativ în cazul conducătorului de motociclu.

 În acest caz s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Prin ordonanţă  s-a dispus reţinerea tânărului de 26 de ani din Bosanci.


Intră acum și în grupul de