Ucrainean depistat în PTF Siret la volanul unui Volkswagen Touran căutat de doi ani de autoritățile din Germania. Mașina avea numere provizorii de România


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat la ieşirea din ţară un cetăţean ucrainean care conducea un autoturism ce figurează ca fiind căutat de autoritățile din Germania.

Potrivit STPF Suceava, sâmbătă, 25 iunie, în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieșire din România, un cetățean ucrainean, în vârstă de 66 de ani.

Aceasta conducea un autoturism marca Volkswagen Touran, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere provizorii de România.

În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este căutată de către autoritățile din Germania, având mențiunea bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane în data de 10 iulie 2020.

În acest caz polițiștii de frontieră efectuează cercetări, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 12.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea verificărilor.


Intră acum și în grupul de