Un bărbat a rătăcit câteva ore noaptea, în câmp, în zona Corocăiești până când a apelat la 112 să fie ajutat. Echipele de căutare l-au depistat și condus acasă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna botoșăneană Corni a rătăcit mai multe ore în noaptea de duminică spre luni în zona Corocăiești în timp ce încerca să ajungă acasă după ce băuse câteva beri cu fratele său.

Bărbatul a sunat luni dimineața la ora 3:20 la 112 arătând că în timp ce se deplasa spre domiciliu, s-a rătăcit pe câmp, în apropierea râului Siret.

Mai multe echipe de căutare s-au constituit și s-au deplasat pe malul râului Siret, pe raza satului Corocăiești din comuna Verești.

După aproximativ o oră de căutări, bărbatul a fost identificat pe un drum comunal neclasificat, în câmp, la aproximativ 2 kilometri de râul Siret, pe raza localității Corocăiești. 

Din discuțiile purtate cu acesta s-a stabilit în cursul zilei de dumincă acesta a fost în vizită la fratele său din sat Corocăiești unde a consumat 2-3 sticle de bere, iar în jurul orei 23:30, a plecat, pe jos spre domiciliul său din comuna Corni din județul Botoșani.

 Pe drum, din cauza întunericului acesta s-a rătăcit pe câmp și a apelat  112.

Bărbatul nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate și a fost predat lucrătorilor IPJ Botoșani care l-au condus la domiciliu.


Intră acum și în grupul de