Un bărbat din Ipotești, băut și fără permis, depistat de polițiști în albia unui pârâu în încercarea de a scăpa după ce a provocat un accident în Prisaca Dornei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Ipotești a fost reținut în noaptea de luni spre marți și introdus în arestul Poliției Județene Suceava după ce a provocat un accident rutier în Prisaca Dornei, a fugit de la locul accidentului și a fost depistat în albia unui pârâu.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un bărbat de 56 de ani din Ipotești a condus, luni seara, în jurul orei 18:30 un autoturism VW pe DN 17, în comuna Vama, în satul Prisaca Dornei, pe direcția Pojorâta spre comuna Vama provocând un accident rutier soldat cu pagube materiale.

După producerea accidentului rutier șoferul vinovat a părăsit locul accidentului fiind identificat ulterior, la circa 1 km distanță, în albia râului Hurghiș încercând să se sustragă.

Cu ocazia discuțiilor purtate cu cel în cauză s-a constatat faptul că acesta emană halenă alcoolică, sens în care i s-a solicitat să se supună unei testări cu aparatul alcooltest, acesta refuzând testarea în calitate de conducător auto. 

Șoferul a fost condus la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc unde în fața lucrătorilor Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în calitate de conducător auto.

Cu ocazia discuțiilor purtate cu cel în cauză, a rezultat faptul că susnumitul posedă permis de conducere însă acesta este reținut. În acest sens au  fost efectuate verificări în bazele de date constatând faptul că bărbatul este posesor de permis de conducere, însă acesta figurează în bazele de date cu mențiunea RESTRICȚII-SUSPENDAT.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducere fără permis” și „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice” și s-a dispus măsura reținerii acestuia fiind introdus în CRAP al I.P.J. Suceava


Intră acum și în grupul de