Detaliile accidentului cu trei tineri răniți de la Bivolărie: Din cauza vitezei, șoferul a pierdut controlul mașinii și a ajuns pe un teren agricol


Intră acum și în grupul de

Trei tineri au fost răniți, sâmbătă seara, în urma unui accident produs în zona localității Bivolărie.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, sâmbătă, în jurul orelor 21:00, un tânăr de 19 ani din orașul Vicovu de Sus conducea un autoturism Mercedes – Benz pe D.N 2 H din direcția comunei Putna către localitatea Bivolărie.

În autoturism se mai aflau în calitate de pasageri, o adolescentă de 16 ani din orașul Vicovu de Sus și o tânără de 24 de ani din Vicovu de Sus.

Ajungând la intersecția cu un drum comunal neclasificat din partea stângă, după o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe sensul opus de mers, după care a părăsit partea carosabilă prin stânga, ajungând pe terenul agricol din partea stângă.

Cei trei răniți au fost transportați cu ambulanțele la spitalul Rădăuți unde s-a stabilit că adolescenta a suferit un traumatism cranio-facial, fiind rănită ușor, tânăr de 24 de ani a suferit o contuzie de bazin, fiind rănită ușor, iar șoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism cranio-facial, fiind rănit ușor.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de