Detaliile accidentului cu trei tineri răniți de la Bivolărie: Din cauza vitezei, șoferul a pierdut controlul mașinii și a ajuns pe un teren agricol

Trei tineri au fost răniți, sâmbătă seara, în urma unui accident produs în zona localității Bivolărie.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, sâmbătă, în jurul orelor 21:00, un tânăr de 19 ani din orașul Vicovu de Sus conducea un autoturism Mercedes – Benz pe D.N 2 H din direcția comunei Putna către localitatea Bivolărie.

În autoturism se mai aflau în calitate de pasageri, o adolescentă de 16 ani din orașul Vicovu de Sus și o tânără de 24 de ani din Vicovu de Sus.

Ajungând la intersecția cu un drum comunal neclasificat din partea stângă, după o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe sensul opus de mers, după care a părăsit partea carosabilă prin stânga, ajungând pe terenul agricol din partea stângă.

Cei trei răniți au fost transportați cu ambulanțele la spitalul Rădăuți unde s-a stabilit că adolescenta a suferit un traumatism cranio-facial, fiind rănită ușor, tânăr de 24 de ani a suferit o contuzie de bazin, fiind rănită ușor, iar șoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism cranio-facial, fiind rănit ușor.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.