O femeie din Dornești a ajuns la spital după ce a băut diluant


Intră acum și în grupul de

O femeie din Dornești a ajuns, marți seara, la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru îngrijiri medicale de specialitate după ce a băut diluant.

Potrivit primelor informații din ancheta deschisă în acest caz, reprezentanți ai Spitalului Municipal Rădăuți – Compartimentul de Primiri Urgențe, a anunțat Poliția că în jurul orei 20.40 a fost adusă de către un echipaj de ambulanță o femeie de 43 de ani din Dornești care a ingerat o substanță toxică. Aceasta, care locuiește cu mama sa, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unei depresii, a ingerat o substanță toxică, respectiv diluant.

După ce a văzut că se simte rău femeia a sunat la 112 și a solicitat un echipaj de ambulanță pentru a fi transportată la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

În urma consultului medical femeia a fost diagnosticată cu „ingerare voluntară de diluant”, aceasta urmând a fi transportată la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz se fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de