Detaliile accidentului cu patru răniți din Suceava: Șoferul a circulat cu viteză și într-un viraj la stânga a derapat și a lovit un stâlp de iluminat


Intră acum și în grupul de

Patru tineri au fost răniți joi dimineața după ce un șofer de 19 ani a circulat cu viteză și a derapat când a virat de pe strada Traian Vuia spre Calea Unirii din Suceava.

Astfel, potrivit cercetărilor poliției, un tânăr de 19 ani din Adâncata, Dănuț L., conducea joi dimineața la ora 2:00 un autoturism BMW pe str. Traian Vuia din Suceava și a efectuat un viraj la stânga pe strada Calea Unirii fără a adapta viteza la condițiile de drum, condiții în care a derapat și s-a izbit cu laterala stângă a autoturismului în stâlpul de iluminat.

În urma evenimentului rutier, au suferit leziuni ușoare conducătorul auto care a fost diagnosticat cu contuzie coloană cervicală, contuzie coloană lombară și contuzie abdominală, dar și trei tinere, pasagere în autoturism.

Astfel o tânără de 19 ani din Stroiești a suferit o contuzie ușoară la cotul stâng, o tânără de 16 ani din Fântânele a fost contuzionată ușpr la coloana cervicală și la o gambă, iar o tânără de 17 ani din Dumbrăveni a suferit o contuzie ușoară la coloana cervicală.

Șoferul  a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge.

Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de