Detaliile accidentului cu patru răniți din Suceava: Șoferul a circulat cu viteză și într-un viraj la stânga a derapat și a lovit un stâlp de iluminat

Patru tineri au fost răniți joi dimineața după ce un șofer de 19 ani a circulat cu viteză și a derapat când a virat de pe strada Traian Vuia spre Calea Unirii din Suceava.

Astfel, potrivit cercetărilor poliției, un tânăr de 19 ani din Adâncata, Dănuț L., conducea joi dimineața la ora 2:00 un autoturism BMW pe str. Traian Vuia din Suceava și a efectuat un viraj la stânga pe strada Calea Unirii fără a adapta viteza la condițiile de drum, condiții în care a derapat și s-a izbit cu laterala stângă a autoturismului în stâlpul de iluminat.

În urma evenimentului rutier, au suferit leziuni ușoare conducătorul auto care a fost diagnosticat cu contuzie coloană cervicală, contuzie coloană lombară și contuzie abdominală, dar și trei tinere, pasagere în autoturism.

Astfel o tânără de 19 ani din Stroiești a suferit o contuzie ușoară la cotul stâng, o tânără de 16 ani din Fântânele a fost contuzionată ușpr la coloana cervicală și la o gambă, iar o tânără de 17 ani din Dumbrăveni a suferit o contuzie ușoară la coloana cervicală.

Șoferul  a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge.

Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.